fbpx

Investeren in nieuwbouw: een vastgoedinvestering met AG Residential

  • Home
  • Investeren in nieuwbouw: een vastgoedinvestering met AG Residential
Waarom investeren in een project van AG Residential?

Waarom investeren in een project van AG Residential?

AG Residential maakt deel uit van AG Real Estate, de belangrijkste vastgoedgroep in België. AG Real Estate is 100% dochter van AG Insurance. Onze sterke financiële basis maken van ons een uiterst betrouwbare en solvabele projectontwikkelaar. Financiering en advies: alles onder één dak. Als grootste verzekeraar in België beschikt AG Insurance over een groot netwerk van verzekeringsmakelaars. Dit kan ook voor u nuttig zijn voor de financiering van uw vastgoedinvestering.  Vele onder hen zijn ook gespecialiseerd in investeringsadvies en in de optimalisatie en diversificatie van uw investeringsportefeuille.

Nadat u uw ideale vastgoedinvestering gevonden hebt bij AG Residential, kunnen wij u in contact brengen met de juiste personen om de financiering van deze investering aan te passen aan uw investeerdersprofiel. Zowel voor zelfstandigen (met of zonder bedrijf) als voor particulieren kunnen wij tal van mogelijkheden bieden.

Uiteraard plukken wij ook de vruchten van onze samenwerking met onze moedermaatschappij AG Insurance. Voor u als klant biedt dit alleen maar voordelen: een belangrijke en betrouwbare partner die u alle diensten onder één dak kan aanbieden. Het Investeerderspakket van AG is hiervan het perfecte voorbeeld: volledig huurbeheer samen met een verzekering van AG Insurance tegen niet-betaalde huurgelden. Dat is pas zorgeloos investeren.

Investeren in vastgoed in 5 stappen

Ontdek stap voor stap hoe u veilig kan investeren in vastgoed met AG Residential

Bent u klaar om te investeren?

U wilt investeren in nieuwbouw? Vind een antwoord op al uw vragen voor een geslaagde huurinvestering.

Geïnteresseerd?

Contact