fbpx

Wij bieden een exclusief “AG Pack Verhuurder”

Het “AG Pack Verhuurder”

Onze exclusief “AG Pack Verhuurder” ontworpen voor investeerders

Met het speciaal voor u ontwikkelde AG Pack Verhuurder kunnen wij u helpen om de rentabiliteit van uw investering te verzekeren en een gerust gemoed te geven. Deze oplossing is uniek is in zijn genre en dekt het merendeel van de aspecten van uw leven als vastgoedinvesteerder.

Eenvoudigweg een exclusief geheel van producten en diensten die de onvoorziene omstandigheden en risico’s dekken verbonden aan een vastgoedproject. Concreet wordt het beheer van uw vastgoed in handen gegeven van een professioneel door het BIV erkende syndicus. Deze syndicus zal het op zich nemen om uw eerste huurder te vinden (dat wordt te huur aangeboden aan marktprijs). Hij zorgt ook voor de opstelling van de plaatsbeschrijving van de woning. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken: de rentabiliteit van uw investering wordt verzekerd en u hebt in deze fase dus geen praktische bekommernissen.

Dankzij synergiën met AG Insurance, ons moederbedrijf, profiteert u bovenop deze diensten van een exclusief pakket verzekeringen die specifiek de risico’s van een vastgoedinvesteerder dekken, zoals:

·         een garantie tegen onbetaalde huur;

·         vergoedingen bij schade door huurders;

·         een compensatie bij voortijdige opzeg;

·         een uitgebreide juridische bescherming zonder franchise;

·         de dienst Property Assist voor onderhouds- en herstellingswerken.

U heeft het begrepen: het AG Pack Verhuurder komt tegemoet aan al uw behoeften, of u nu een kenner bent of een beginner in vastgoedinvesteringen. Wat uw profiel immers ook is, u verlangt hetzelfde: investeren met maximale garanties voor een zorgeloos vastgoedproject.

De andere investeringsfasen

Veilig investeren bij AG Residential, klik op ‘lezen’ om meer te weten over een stap.

Geïnteresseerd?

Contact