fbpx

Over ons

Onze beloftes

Onze beloftes

Als befaamd projectontwikkelaar richten we ons op grote projecten in België. Dankzij onze financiële mogelijkheden kunnen wij u projecten voorstellen op uitzonderlijke locaties en met een uitzonderlijke bereikbaarheid, die ontworpen zijn door architecten met faam.  We zien ons als een uiterst betrouwbare partner om uw aankoop in alle zekerheid en vertrouwen te begeleiden.

Onze prioriteit is u de beste prijs- kwaliteitsverhouding te geven!

Het team van AG Residential staat tot uw dienst om u te adviseren en uw vragen te beantwoorden. Als projectontwikkelaar verbinden wij ons ertoe u bij elke stap te begeleiden, van de reservering van uw woonst tot de overhandiging van de sleutels.

Onze waarden

Onze ambitie

Onze ambitie

Als residentiële vastgoedontwikkelaar, is ons enige ambitie om u te begeleiden tijdens het hele aankoopproces. Vanaf het eerste contact met ons verkoopteam, vervolgens de ondertekening van uw compromis en verkoopakte, tot de overhandiging van de sleutels aan uw eigendom.

Onze strategie

Onze strategie

We vestigen onze vastgoedprojecten hoofdzakelijk in stedelijke centra en in randgebieden, die bestemd zijn voor interessante ontwikkeling. Over het algemeen kiezen we voor grote vestigingen die mogelijk maakt om een globale ontwikkelingsstrategie na te streven.

Onze middelen

Onze middelen

Met de steun van AG Insurance kan AG Residential bovendien rekenen op een stevig financiële fundering om op eigen kracht te kunnen draaien. Een waarborg van betrouwbaarheid en solvabiliteit die onze kopers geruststelt en ons de gelegenheid geeft om bijzondere locaties te selecteren.

Onze producten

Onze producten

We bieden goede doorgedachte kwaliteitsappartementen aan, die ontworpen zijn door ervaren en innovatieve architecten en uitgevoerd door ernstige aannemers. Meer dan 3.700 units zijn momenteel in ontwikkeling en 500 zijn in de studiefase.

Onze eigenheid

Onze eigenheid

We garanderen u een samenwerking in alle vertrouwen, zowel voor het realiseren van een eigen woning als voor een vastgoedbelegging. Wij zijn een uiterst betrouwbare partner met wie u zich volledig veilig en vertrouwd zult voelen voor uw project.

Samenwerkingen en synergiën

Samenwerkingen en synergiën

We stellen het op prijs om samen te werken met andere vastgoedactoren die een nauwkeurigere visie hebben op bepaalde markten. Het delen van vakkennis vormt een meerwaarde voor onze onderneming, wat ons aanzet om nauw samen te werken met onze partners.

AG Insurance

AG Insurance is een verzekeringmaatschappij die marktleider is in de Belgische verzekeringssector, meer dan 190 jaar ervaring en expertise.

U vindt de producten van AG Insurance zowel bij zelfstandige verzekeringsmakelaars en Fintro-agenten als in de kantoren van BNP Paribas Fortis en bpost bank. AG Insurance geeft de voorkeur aan distributiepartners die dicht bij de klanten staan en die beschikken over een uitgebreide verzekeringsexpertise. Met dit ene doel voor ogen: ervoor zorgen dat elke klant steeds een professionele expert vindt die hem of haar met raad en daad bijstaat.

AG Insurance verzekert de gezinnen die zich willen beschermen, zichzelf en hun goederen (via de verzekeringen auto, brand, ongevallen, aansprakelijkheid, hospitalisatie…), of die hun financiële toekomst willen veilig stellen via een levensverzekering (sparen of beleggen). We begeleiden ook dagelijks zelfstandigen en ondernemingen die hun activiteiten en hun medewerkers optimaal willen beschermen.

Kern cijfers

  • 6.100 premie-incasso​​ (in miljoen EUR)
  • 4.400 makelaars
  • Distributie in 681 kantoren van BNP Paribas Fortis
  • Distributie in 660 bpost postkantoren
AG Insurance

AG Real Estate

AG Real Estate is een belangrijke speler op de Belgische vastgoedmarkt. Als vastgoedbeheerder en consulent van AG Insurance vervult AG Real Estate de functie van investeerder en ontwikkelaar van kantoorgebouwen, commerciële centra, magazijnen, residentiële gebouwen, parkeergarages en rust- en verzorgingstehuizen (RVT’s). Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met onze partners, en altijd in het belang van klanten en belanghebbenden, onder het motto ‘Let’s share our passion for real estate’.

AG Real Estate beheert een gediversifieerde portefeuille van meer dan 6 miljard euro, voornamelijk op de lokale markten van België, Frankrijk en Luxemburg. Tegelijkertijd breiden we onze knowhow af en toe uit naar bepaalde geselecteerde markten, voornamelijk in Europa. Ons team van 250 experts is actief op zes gebieden: ontwikkeling, investeringen, vastgoedbeheer, vastgoedfinanciering en publiek-private samenwerking maar ook het beheer van parkings via haar dochteronderneming Interparking

Kern cijfers

  • 6,5 portefeuille (in miljard euro)
  • 250 werknemers
  • 600.000 m² in ontwikkeling
  • 2.400.000 m² in portefeuille

 

AG Real Estate
Geïnteresseerd?

Contact