fbpx

Over ons

Onze beloftes

Onze beloftes

Als befaamd projectontwikkelaar richten we ons op grote projecten in België. Dankzij onze financiële mogelijkheden kunnen wij u projecten voorstellen op uitzonderlijke locaties en met een uitzonderlijke bereikbaarheid, die ontworpen zijn door architecten met faam.  We zien ons als een uiterst betrouwbare partner om uw aankoop in alle zekerheid en vertrouwen te begeleiden.

Onze prioriteit is u de beste prijs- kwaliteitsverhouding te geven!

Het team van AG Residential staat tot uw dienst om u te adviseren en uw vragen te beantwoorden. Als projectontwikkelaar verbinden wij ons ertoe u bij elke stap te begeleiden, van de reservering van uw woonst tot de overhandiging van de sleutels.

Onze waarden

Ons doel

Ons doel

Wij positioneren ons als een volwaardige projectontwikkelaar, een belangrijke speler op de woningmarkt.

Onze strategie

Onze strategie

We ontwikkelen onze vastgoedprojecten in grote stedelijke gebieden en in de belangrijkste stadscentra in België.

Onze draagkracht

Onze draagkracht

De financiële draagkracht van de AG Groep laat ons toe om uitzonderlijke locaties uit te kiezen. Wij staan aan uw zijde, als betrouwbare en solvabele partner van uw project.

Onze producten

Onze producten

We willen kwaliteitsvolle en goed doordachte appartementen aanbieden, ontworpen door befaamde architecten en gerealiseerd door betrouwbare aannemers.

Onze eigenheid

Onze eigenheid

Wij garanderen u een veilige belegging dankzij ons AG Investor-pakket.

Samenwerking

Samenwerking

Wij hebben ook regelmatig interessante samenwerkingen met andere vastgoedspelers. Het delen van expertise is een meerwaarde voor ons bedrijf.

AG Insurance

AG Insurance is marktleider op de Belgische verzekeringsmarkt, met meer dan 190 jaar ervaring en knowhow.

In 1824 was de verzekeringsmaatschappij al actief in wat ooit België zou worden. Sindsdien is ze uitgegroeid tot de nummer 1 op de Belgische verzekeringsmarkt met meer dan 3,5 miljoen klanten. 1 op 3 Belgen is klant bij AG Insurance.

AG Insurance heeft een volledig assortiment verzekeringsproducten die voldoen aan de behoeften van alle marktsegmenten. Zowel particulieren als professionelen, gaanden van zelfstandigen tot  grote ondernemingen, elke klant kan bij AG Insurance aangepaste levens- en schadeverzekeringsproducten (auto, brand, ongeval, hospitalisatie, burgerlijke aansprakelijkheid …) vinden, evenals oplossingen voor zijn aanvullend pensioen.

Kern cijfers

  • 4.000 makelaars
  • 780 agentschappen BNP Paribas Fortis
  • 670 kantoren van bpost
AG Insurance

AG Real Estate

AG Real Estate is de grootste vastgoedgroep in België. Als vastgoedbeheerder en adviseur van AG Insurance treedt AG Real Estate op als investeerder en ontwikkelaar van kantoorgebouwen, winkelcentra, opslagplaatsen, appartementsgebouwen, parkeergarages, rust- en zorgcentra. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met onze partners, en altijd in het belang van de klanten en belanghebbenden, onder het motto ‘Let’s share our passion for real estate’.

AG Real Estate beheert een gediversifieerde portefeuille van meer dan 6 miljard euro, voornamelijk op de lokale Belgische, Franse en Luxemburgse markten. Tegelijkertijd breiden we onze knowhow gericht uit naar welbepaalde markten, voornamelijk in Europa. Ons team van 300 experten is actief in zes domeinen: promotie, investeringen, vastgoedbeheer, vastgoedfinanciering en publiek-private partnerschappen (PPP), evenals parkeerbeheer, via de dochteronderneming Interparking.

Kern cijfers

  • Portefeuille van 6,5 miljard euro
  • 280 bedienden
  • 600.000 m² in ontwikkeling
AG Real Estate
Geïnteresseerd?

Contact