fbpx

Lucid

  • Brouwerijplein 3000, Leuven, Belgi√ę
  • 65 appartementen
  • 2022

Lucid

Afgewerkt en verkocht project
Lucid

100% VERKOCHT !

Met LUCID toont Leuven zich van zijn meest vernieuwende kant. Deze nieuwe, 70 meter hoge woontoren met 65 luxe-apartementen is zowel vanbinnen als vanbuiten een staaltje van aantrekkelijke hedendaagse architectuur. Een unieke troef: elk appartement is naar het zuiden gericht en biedt een weergaloos uitzicht over het park of over het centrum van de
stad. De afwerking met luxematerialen en de prachtige ligging in het nieuwe park maakt LUCID tot een onweerstaanbare woonlocatie.

De woontoren is volledig opgesplitst in vier volumes die naar voor of achter zijn geschoven, wat niet alleen voor een zekere ritmiek zorgt maar ook meer uitzichten garandeert voor de bewoners. Die genieten op het terras en in de woonruimte van een fenomenaal uitzucht over het centrum van Leuven, en achteraan in de slaapkamers over de Vaartkom.

Met hun extra hoge plafonds, grote glaspartijen van vloer tot plafond en glazen borstweringen op het terras voelen de appartementen buitengewoon open aan en is het daglicht alom aanwezig.
Van oververhitting in de zomer is echter geen sprake, want de overhangende balkons werpen schaduw op de onderliggende terrassen, in die mate zelfs dat zonneluifels hier overbodig zijn.

IMG_4799
IMG_4771
IMG_4791
IMG_4788
IMG_4795
IMG_4767
IMG_4791
App 0.2_V2 light
App 18.1_V2 light
App14.2_V2 light
App 11.2_V3 light
3

Laatste nieuws

Bouwen
Onze 3 bouwplaatsen in aanbouw in foto’s
Wij hebben op dit moment 3 bouwplaatsen in aanbouw waarvan…
Onze projecten
Op onze werven van LUCID & VIVID: een¬ę¬†Tourn√©e Min√©rale¬†¬Ľ voor Stella Artois !
Bouwbedrijven MBG en Democo pompen straks het werfwater van onze…
Investeren
DOSSIER: registratierechten in het Vlaams Gewest
Registratierechten in het Vlaams Gewest Basisrechten en verlaagde rechten Het…
Ge√Įnteresseerd?

Contact