Onze projecten

Balans aan het begin van het jaar en wensen voor 2021

Terug naar al het laatste nieuws

Balans aan het begin van het jaar en wensen voor 2021

Hier volgt een kort overzicht van onze residentiele projecten die begin 2021 nog te koop zijn.
Laten ons de paar mooie momenten van het jaar dat ten einde loopt positief bekijken en daaruit goede voornemens putten voor het jaar eraan komt. Wij verheugen ons erop om u terug te zien in 2021 en wensen u een goede start van het jaar.
  • URBAN COURT, Brussel: Een AAA-project, ideaal gelegen in het centrum van Brussel. We hebben al 35% van de 142 appartementen die te koop zijn aangeboden, verkocht.
  • CAVELL COURT, Ukkel: Voor dit iconische project in Ukkel hebben we maar 1 appartement, kelders en wijnkelders en een paar parkeerplaatsen te koop…
  • CANAL WHARF fase 1, Brussel:In het meest trendy deel van het Kanaal van Brussel ontdek onze laatste appartementen met 1 slaapkamer en grote studio’s. Kom ze ter plaatse bezoeken!
  • CANAL WHARF fase 2, Brussel:Begin 2021 starten we met de 2e fase: 121 appartementen in 2 gebouwen, elk met een eigen karakter. Neem snel contact met ons op om als eerste te kiezen!
  • LUCID, Leuven: LUCID is een 18 verdiepingen tellende woontoren met 65 appartementen in Leuven. Er zijn nog maar 13 appartementen te koop!
  • L’ALLIANCE, Eigenbrakel: We hebben nog 1 laatste appartement van 116 m² op de begane grond van de 59 appartementen van dit 2de hoofdstuk van L’Alliance in Eigenbrakel. In 2021 starten we twee nieuwe fasen.
  • REGATTA, Antwerpen:Gelegen in Antwerpen biedt deze woonwijk veel verschillende soorten accommodatie. Een gloednieuwe en zeer doordachte wijk die wij samen met onze partner Vooruitzicht ontwikkelen.

   

   Projet Immobilier L'Alliance vue de nuit

Het laatste nieuws over Onze projecten

Onze projecten
L’Alliance – Hoofdstuk 4 is gelanceerd!
In Parc de l’Alliance zet ons woonproject L’Alliance een nieuwe…
Investeren
Assistentiewoningen: Zonder zorgen de toekomst tegemoet
Wij stellen u graag comfortabele appartementen voor, aangepast met de…
Investeren
Canal Wharf fase 2 – 15 juni 2021: de lancering is gestart !
Wonen in een nieuwe, hoogwaardige flat in het hart van Brussel…
Bouwen
Onze 3 bouwplaatsen in aanbouw in foto’s
Wij hebben op dit moment 3 bouwplaatsen in aanbouw waarvan…
Geïnteresseerd?

Contact