fbpx
Investeren

Overweeg in Brussel te investeren in een parkeerplaats

Terug naar al het laatste nieuws

In Brussel is investeren in een parkeerplaats een hele interessante optie.

Zoals bij elke vastgoedbelegging, zijn hier enkele punten waarmee u rekening moet houden:

  • Constante vraag: Brussel is een dichtbevolkte stad en de vraag naar parkeerplaatsen blijft hoog, vooral in centrale wijken en gebieden met een hoge woon- of commerciële dichtheid. Met het Good Move-plan zullen locaties op straat steeds zeldzamer worden. Brussel zal in 2024 nog steeds veel parkeerplaatsen schrappen, aangezien elk herontwikkelingsproject voor de openbare ruimte voorziet in een vermindering van het aantal oppervlakteparkeerplaatsen, om nog maar te zwijgen van de steeds langere betaalde uren voor een parkeertarief dat aanzienlijk stijgt.
  • Passief inkomen: Als u een parkeerplaats koopt, kunt u deze verhuren aan een huurder, die regelmatig passief inkomen genereert. Bovendien wordt u niet belast op huurinkomsten maar op kadastraal inkomen. Het is zelfs mogelijk om een ​​BTW-vrijstelling aan te vragen.
  • Lage onderhoudskosten: De onderhoudskosten voor een parkeerplaats zijn over het algemeen lager dan voor andere soorten vastgoed. U hoeft zich geen zorgen te maken over gebouwonderhoud, grote reparaties, etc.
  • Relatief betaalbare investering: Vergeleken met het kopen van een appartement of huis kan het kopen van een parkeerplaats goedkoper zijn (€ 35.000), waardoor deze toegankelijk wordt voor een breder scala aan investeerders.
  • Beveiliging: Met een locatie kunt u uw auto vooral in alle veiligheid parkeren.

Investeren in een parkeerplaats blijft een veilige investering met een hoog rendement.

Ons voorstel voor 1000 Brussel, midden in het stadscentrum…

 Wij bieden parkeerplaatsen te koop aan op -2 van ons nieuwe gebouw Urban Court. Deze parkeergarages zijn gelegen aan de rue aux Choux in de rustige wijk Marais, een wijk die aantrekkelijk is vanwege de prachtige stedelijke mix waar woningen en diverse diensten naast elkaar bestaan. Om precies te zijn, ze bevinden zich op een steenworp afstand van het winkelcentrum City2 en de Nieuwstraat in het westen, het stripmuseum en de Pachéco-boulevard in het oosten en op 500 m van het Muntplein in het zuiden.

Technische beschrijving

De parkeerplaatsen zijn nieuw, het betreft een eerste bewoning en verkeren dus in uitstekende staat. De parkeervloeren zijn gemaakt van glad beton. De oprit vanaf het wegniveau tot niveau -2 is gemaakt van geborsteld beton om uitglijden in de winter te voorkomen. Voor extra veiligheid is hij uitgerust met een afvoerkanaal voor afvoerwater. De toegangsmuren en het plafond van deze hellingbaan zijn gemaakt van beton bedekt met een isolatielaag. Er is een stoplichtsysteem aanwezig.

Laadstation : in overleg met de mede-eigendom en de curator, Het is mogelijk om een ​​elektrisch laadstation toe te voegen

Prijs: € 35.000

Het laatste nieuws over Investeren

Investeren
Overweeg in Brussel te investeren in een parkeerplaats
Zoals bij elke vastgoedbelegging, zijn hier enkele punten waarmee u…
Investeren
Wij staan voor u klaar tijdens het hele aankoopproces
Uw tevredenheid is onze prioriteit. Wij combineren rentabiliteit met zekerheid,…
Investeren
DE TIJD: ‘Onze vastgoedvisie maakt wonen in een grootstad trendy en aangenaam’
11 april 2022 17:13 Met toonaangevende nieuwbouwprojecten als Canal Wharf en…
Investeren
Assistentiewoningen: Zonder zorgen de toekomst tegemoet
Wij stellen u graag comfortabele appartementen voor, aangepast met de…
Geïnteresseerd?

Contact