fbpx
Onze projecten

Beste wensen voor 2023!

Terug naar al het laatste nieuws

Bij deze eindejaarsfeesten willen we u allemaal veel geluk, succes en gezondheid voor het jaar 2023 wensen

Hieronder vindt u ons eindejaarsverslag met onze residentiële projecten nog te koop.

Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer 02.226.23.00 indien u overweegt te investeren of uw nieuwe woning wilt vinden.

Canal Wharf, Brussel

Een nieuw appartement, prima EPC, een locatie +++ en al begin 2023 opgeleverd! Ontdek onze nieuwste 2 slaapkamers (vanaf € 359.000) en 3 slaapkamers (vanaf € 404.000) in de Kanaalwijk tegenover Tour&Taxis…nieuwe appartementen die voldoen aan hoge milieucriteria voor echte energiebesparing. Kom gerust eens langs, wij heten u met veel plezier welkom in ons modelappartement.

www.canalwharf.be

Urban Court, Brussel

Wonen in een nieuw appartement in het historische centrum van Brussel is een zeldzame kans! We hebben nog maar 2 appartementen te koop: een studio van 31 m² (€ 169.995) en een penthouse met 3 slaapkamers, 150 m² en een terras van 25 m² (715.000 €)…Twee nieuwe woningen als investering of voor eigen bewoning die grote energie-besparingen opleveren. Urban Court komt ook in aanmerking voor het btw-tarief van 6% voor eigen en enige bewoning.

www.urban-court.be

L’Alliance, Eigenbrakel

De ruwbouw van de Chapter 4 vordert goed: de 5de en laatste verdieping van het oostelijke deel is gebouwd en de 4de verdieping van het westelijke deel is in aanbouw… Van de 53 appartementen zijn er nog maar 10 te koop. Om er te wonen of te investeren: u kiest best voor een nieuwbouw appartement, passief, en dat ook voldoet aan de QZen-norm, om echt energie te besparen!

www.lalliance.eu\

Lucid, Leuven

Op de 2Waters-site in Leuven, Lucid, staat een woontoren met 18 verdiepingen en 65 luxe appartementen in een prachtig heuvelachtig park. We hebben nog slechts 2 appartementen te koop, elk met royale oppervlakten, 116 en 128 m², met 3 slaapkamers en 2 badkamers. De ene bevindt zich op de begane grond, de andere op de 4de, beide op het zuiden, met veel licht en uitzicht op het park.

www.lucid-leuven.be

Vivid+, Leuven

Op de 2Waters-site in Leuven biedt Vivid+ assistentiewoningen gaande van compacte appartementen tot ruime 2-slaapkamer appartementen voor eigen bewoning of als investering. Het gebouw is aangepast aan eventuele toekomstige noden en is ook toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Time4Quality is de beheerder. De leveringen zijn in volle gang en we verwelkomen u met veel plezier in ons modelappartement om het pand te bezoeken.

www.vivid-leuven.be

Vivid, Leuven

Op de 2Waters-site in Leuven is Vivid een prachtig woongebouw. We hebben nog maar 1 unit te koop. Het is gelegen op de begane grond, 159 m², 32 m² terras, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Een groot uniek appartement, zeer goed doordacht en georganiseerd met goed gedifferentieerde dag- en nachtruimtes die uitkomen op een mooi terras met uitzicht op het park.

Regatta, Antwerpen

In Antwerpen (Linkeroever) biedt Regatta comfortabele en energiezuinige woningen, gemaakt met hoogwaardige materialen. Appartementen van alle types zijn ook beschikbaar: van 1 slaapkamer tot luxe 3 slaapkamer appartement met zicht op het meer. De variatie is groot. Een enorme nieuwe wijk in samenwerking met Vooruitzicht.

www.regatta.be

Het laatste nieuws over Onze projecten

Onze projecten
Rond eind 2024, begin 2025 lanceren wij nieuwe woonprojecten! Meer informatie?
Tegen het einde van dit jaar en volgend jaar lanceren…
Onze projecten
URBAN COURT: foto’s van begin september 2023
Ontdek onze nieuwste foto’s van de bouwplaats van Urban Court…
Onze projecten
Zomer 2023: onze projecten in foto’s
Het is zomer… en we hopen dat u geniet van deze…
Investeren
Wij staan voor u klaar tijdens het hele aankoopproces
Uw tevredenheid is onze prioriteit. Wij combineren rentabiliteit met zekerheid,…
Geïnteresseerd?

Contact